Visie en werkwijze

De visie van Groei! ligt in de diepgewortelde overtuiging dat ieder mens uniek is in de samenstelling van talenten, kwaliteiten en drijfveren.

Groei! laat mensen ontdekken welke talenten ze hebben en hoe deze in te kunnen zetten.

Groei! werkt op individueel, groeps- en organisatieniveau en voor werknemers en/of leidinggevenden.

Op organisatieniveau versterkt Groei! de verbinding tussen de doelen van de organisatie en de talenten van medewerkers. Groei! adviseert en realiseert het advies.

Je kon goed luisteren en goed anticiperen op wat je hoorde, waarbij ik echt geraakt werd door jouw vragen en opmerkingen. Sommige dingen waren wel confronterend maar voor mij ook eye-openers. Je wist een veilige, vertrouwde omgeving te creƫren. Ik vond en vind je gewoon goed, omdat je me verder hebt gebracht in mijn persoonlijke groei (zelfinzicht). Dat gun ik anderen ook, die ik zie worstelen met hun gevoelens en afweermechanismen.

Egon Engelbertink, Kadaster

Groei! heeft o.a. gewerkt voor: