Coaching

  • Heb je het gevoel niet helemaal uit de verf te komen?
  • Als het al meezit, is er dan snel weer die knagende twijfel of ontevredenheid?
  • Lijkt het of er iets ontbreekt?
  • Gaan dingen niet zoals jij wilt terwijl je toch zo je best doet?

Groei! helpt je onderzoeken met wat er voor jou werkelijk toe doet: het vervullen van je diepste verlangens. Welke zijn dat? Wat helpt je om daarmee tot volle bloei te komen?

Dat betekent jezelf leren kennen door daadwerkelijk contact te maken met jouw passie en jouw waarden. Van daaruit ontstaat persoonlijk leiderschap. Elk mens heeft het verlangen zijn wensen en talenten te ontwikkelen om een vervullend leven te leiden. Waarin je voelt dat je er mag zijn, zoals je bent. Want ieder mens is uniek in wat hij wil en kan.

Groei! is erop gericht om jouw wensen, waarden en talenten zichtbaar te maken en te vertalen naar werk en leven.

Inspiratiebronnen

Groei! laat zich inspireren door zichten vanuit de bewustzijnsleer, de systeemtheorie, de karakterstructuren van Wilhelm Reich en het non-dualisme.

Ook maakt Groei! – indien van toepassing – gebruik van de MBTI© (Myer Briggs Type Indicator). Deze test geeft inzicht in persoonlijke voorkeuren en kwaliteiten. De uitkomsten dragen bij aan zelfkennis op sociaal, communicatief en (toekomstig) professioneel vlak.

Anne heeft als coach een heel prettige, aangename, doortastende en open benadering met sterke focus op resultaat van je eigen ontwikkeling. Ze pin-point cruciale vragen die door eigen inzet horizonnen en aanverwante perspectieven verbreden en oprekken. Werken aan je eigen toekomst doe je uiteindelijk zelf!

Peter Heideman, Movares

Groei! heeft o.a. gewerkt voor: