Kennismaking met Anne

Anne (1964) haar passie is Groei! van mensen. Na ruime ervaring te hebben opgedaan als onderwijskundige in het bedrijfsleven is zij in 2007 als zelfstandig ondernemer gestart met Groei!

De vraag die haar boeit is: wat beweegt mensen? En, wat is ervoor nodig om mensen, in organisaties, in beweging te krijgen?

Om antwoord hierop te vinden helpt Anne mensen bij hun onderzoek naar wat ze werkelijk willen. Door haar aanpak ontdekken mensen wat hun diepste verlangens zijn. Ze maken contact met hun unieke talenten, kwaliteiten en drijfveren. Hoe deze concreet vorm te geven en in ‘de wereld’ te zetten, zowel binnen het werk als privé. Dat is Groei!

Inzicht hebben in jezelf is belangrijk. Omgaan met de realiteit waarin we leven is het tweede aspect waar Anne aandacht aan besteedt.

Door te ervaren dat de realiteit niet is te veranderen, maar de wijze waarop je met de realiteit omgaat wel, ontstaat er ruimte. Ruimte in jezelf, ruimte om (andere) keuzes te maken, om naar situaties te kijken vanuit een niet-oordelende positie. Het resultaat is een helder beeld van wat er werkelijk gebeurt in een situatie. En ben je in staat te handelen vanuit persoonlijke kracht. Ook dit is Groei!.

Met Groei! volgt Anne haar passie. Vanuit diverse rollen als projectleider, adviseur, coach en/of trainer, laat zij (in)zien hoe mensen in organisaties kunnen groeien en ook wat de organisatie zelf nodig heeft om te kunnen groeien. De basis hiervoor is het verbinden van individuele doelstellingen met organisatiedoelstellingen.

Met haar enthousiasme, openheid en kennis van zaken weet ze alle betrokkenen mee te krijgen, te inspireren en goede resultaten te behalen.

CV

  • Onderwijskunde, Universiteit Utrecht
  • Pedagogische Academie, Oegstgeest
  • Masterclass Non Duaal coachen en therapie, Alexander Zollner
  • Familieopstellingen en Organisatieopstellingen, Kerncompany
  • Voice Dialogue, Voor de Verandering
  • MBTI accreditatie, Alert Management Consultants
  • Biografisch Werken, Zoé Training,
  • Opleiding tot bewustzijnscoach, Elenchis
  • Leergang Coaching voor Professionals, School voor Coaching

Samenwerking

Sinds 2015 werkt Groei! samen met de Performance Company. De Performance Company coacht, traint en adviseert hoger opgeleide technisch professionals, maar ook de teams en organisaties waarin zij werkzaam zijn. Performance Company luistert, analyseert, inspireert en helpt om anders naar de eigen situatie kijken. Dit andere perspectief creëert een nieuwe mindset met nieuwe, direct toepasbare acties.

Anne kan door goed te luisteren en de juiste vragen stellen in korte tijd doordringen tot de essentie van de zaken waarmee ik worstelde. Van daaruit hebben we samen een ontwikkeltraject doorlopen dat me enorm heeft geholpen.

Maarten Hornstra, Movares

Groei! heeft o.a. gewerkt voor: